Hockeymode

Dagens blogginlägg måste inledas med en ursäkt för min bristande aktivitet på sistone. Jag har för många intressen för att hinna skriva om dem. :P Dock måste modet redovisas. I och med att det nyligen var SHL-premiär för säsongen ger jag er nu höstens hockeymode!
 
 
 
* Drömskt förväntansfull uppsyn (tro mig, den kommer att gå bort under säsongen, kanske i samband med Marcus Högströms 259:e puckslarv).
* Extremt orakade kinder. Jag vill förmedla intrycket av att jag har varit lat, inte har orkat raka mig och mest har suttit och läst reglerna till 9th Age Fantasy Battles de senaste dagarna. I verkligheten har jag självklart varit på en massa coola fester, men det är såååå 2014 att signalera det med sin rakning.
* Stilren skinnjacka förstås, men den är kombinerad med röd tröja! Vad är detta? Idag fick djurgårdandet, ve och fasa, gå före metalen... "Rött för blodet genom hjärta och ven", vet ni. ;)
* Uppvikta blåjeans. "Nej, Adam, nu går du över alla gränser" kanske du säger medan du spottar ut morgonkaffet (morgon, haha) över tangentbordet. Låt oss säga att jag som del av ett modigt fashion statement spillde mat på mina svarta jeans och sedan på ett ikonartat sätt bestämde mig för att göra för långa blåa jeans coola. Det är dock en utmaning. Det medger jag. Med uppvikta jeans har man också möjlighet att samla små accessoarer medan man är ute och går, i form av grus, kottar och pinnar som lägger sig i vecken och som man sedan kan tömma på lämpligt ställe. Det kommer att bli väldigt inne i höst. Komk ihåg var ni läste det först!
* Djurgårdshalsduk. Precis som karaktärer i Game of Thrones ofta döper sina svärd, skulle jag vilja döpa min halsduk (som har varit med mig på så många äventyr). "I hereby name thee 'Bondebetvingaren'!"