Adams skönhetsskola

Tidigare har jag fått frågor om hur jag kan hålla mig så förbannat snygg hela tiden. (Jo, det har jag. Jag kan källhänvisa!) Därför ger jag er nu Adams skönhetsskola, steg för steg. I och med att jag idag ska på bröllop och klädkoden inte var "mörk Storm of the Light's Bane-t-shirt" nödgas jag idag genomgå en storskalig skönhetsprocess, vilken på ett bra sätt delger er mina små tips och trick.
 
Först av allt, kan en sådan här komma till användning:
 
 
Nej, det är inte ett medeltida tortyrredskap, det kallas för pincett. Den är huvudsakligen bra på att rycka bort saker, exempelvis hårstrån. Jag använder den främst mellan ögonbrynen. Men ... Unibrow är väl väldigt Viking Metal? Jo, det är det, men riktigt så metal är jag tyvärr inte. Och med tanke på att Wizards of the Coast har betalat ut inspirationsroyalties till min kroppsbehåring ända sedan de lanserade kortet Rampant Growth så kan pincetten behövas då och då.
 
Nästa steg är rakningen. Normalt rakar jag mig med ett medeltida bredsvärd men jag vill inte att någon av er ska försöka det hemma och skada er. Den genomsnittlige mannen är lika bra på skäggvård som en syltlök är, så jag vågar inte ta några risker. Därför illustrerar jag idag istället med dessa verktyg:
 
 
 
Den uppmärksamme noterar att det på bilden ovan står inte mindre än sju flaskor raklödder. (Gå till miljöstation ist nicht Krieg.) Självklart behöver jag som expert ett stort urval när jag ska raka mig. Hur ska man då välja bland dessa? Mitt råd som expert är att man främst bör försöka ta ur den flaska som det finns raklödder kvar i.
 
 
Nu kommer vi till steget som jag brukar kalla "the Scavenger Hunt". Det går ut på att stryka runt längs väggarna i duschen och leta efter vilka produkter någon oförsiktig själ har lämnat där och sedan slå till och använda dem under rinnande vatten. Om det verkar tråkigt är mitt tips att se själva processen som en inverterad dopritual!
 
 
Det är förstås en fördel om flaskan med schampo eller tvål eller vad du nu hittar är svart. Här nedan ser vi ett tydligt exempel på en bra produkt. Flaskan är mycket riktigt svart, mycket av texten är kyrillisk (metal som fan!) och produktnamnet skulle kunna vara en låt av Enslaved.
 
 
 
 
Sedan kommer steget att applicera deodorant. Sorten ovan heter, hör och häpna, bara Palmolive Men Sport. Annars brukar ju även deodoranter och Metal-låtar ha förvillande lika namn. Jag menar, kan ni avgöra vilka av dessa som är en deo och vilka som är en låt: "I Face the Eternal Winter", "Where Cold Winds Blow", "Black Wind, Fire and Steel", "The Smell of Death"? Nä, jag trodde väl inte det.

Men Adam, är det inte snarare metal att skippa deon för att lukta som en grupp uruk-hai? Jo, visserligen, men då får man också räkna med att det mest är Uglúk som hör av sig och vill hänga. Det är ett val man får göra.
 
 
 
Till sist ska håret borstas när det har torkat. Här ovan ser ni den magnifika uppfinningen svinborste. Namnet för tankarna till svinfylking och Frejs galt Gullinburste och som om inte det vore nog fungerar den dessutom bra. Galten ifråga kallades för övrigt också "Slidrugtanne", vilket betyder "han med de hemska tänderna", så därför slänger jag in en påminnelse om att ni ska ha använt en sådan här på morgonen innan processen ovan börjar:
 
 
Färgen är stenhårt lila. Själva borsten är sliten som på en gammal Commander of the Night's Watch.
 
 
Själva kostympåklädningen hör inte riktigt till skönhetsprocessen, så den skippar vi här. Något som många har problem med är dock slipsen, så den tar vi med som en bonus. En populär knut är Windsor (även om min första association till det helt klart är detta). Ni kan se här hur man gör den, knuten alltså, inte borgen, även om det hade varit en mycket coolare video.
 
Slutresultatet ser ni här nedan. Nu är jag redo för ett kort besök i människornas värld.
 
 
#1 - - Fanny:

Hahaha, grymt! Hoppas att du hade kul!!

Svar: Tack! :) Jodå, det var trevligt!
jartecken.blogg.se