Mode med en twist

När man bloggar gäller det att ständigt kunna förnya sig och nu gör jag det med den fullständigt världsomvälvande idén att kombinera kategorierna "sport" och "mode". Jag kallar det ... sportmode.
 
 
Vi börjar direkt:

*Blicken är inte den sedvanliga, osande av svartmetalliskt hat, utan påminner mer om en flundra som till slut dött av syrebrist. (Tro mig, jag har sett det.) Anledningen till detta är händelsen vid 2:15 i den här videon. Färjestad kvitterar (i och för sig fullt rättvist) MED TRE SEKUNDER KVAR Djurgårdens ledning som man försvarat med blod, svett och vad man nu kallar den där vätskan som kommer ur ögonen på män när de "inte gråter"... Mitt svar på denna traumatiska händelse var en klassisk urflippning. Jag var väl inte riktigt på nivå med den här killen, men jag var en god tvåa. Håret är fortfarande rufsigt som en följd av detta. Som tur är vann ju DIF straffläggningen åtminstone. Ni som har sett mycket sport med mig vet (typ) vad jag pratar om.
*Halsduken är lite finare, lite bättre, helt enkelt.
*Byxorna är samma svarta som ni har sett förut. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: kontinuitet är viktigt i mode.
*Eftersom en monokrom ("enfärgad" för er som inte orkar slå upp det) look är modernt har jag kompletterat med en svart t-shirt. Mina hörlurar ger mig en sexig v-ringning och visar lite brösthår som väl närmast leder tankarna till harlequinböcker med titlar som "I piratens våld" eller "Högländarens återkomst" eller dylikt sofistikerat.