Höstmodet

Hejsan bloggen! Här kommer nästa modebloggsinlägg för att fira hösten, förruttnelsens och de vågade trendernas årstid...
 
 
 
Hösten är här och med den kommer ett helt ny laddning trender! Hänger ni med i svängen? Vi går som vanligt igenom det steg för steg.
 
* Den här hösten är det inne att ha exakt samma Falconer-t-shirt som vanligt. Höstens färg skulle jag säga är svart, eventuellt med lite inslag av bandlogofärger, vilka får variera inom vissa ramar.
* Jag står ju här i kalsongerna, eftersom jag tänkte vara lite syndig. Det orange inslaget i dem accentuerar det svarta som dominerar resten av bilden. Kalsongerna är köpta på en internetsida jag har glömt namnet på och går nog inte längre att få tag på, men om ni vill efterlikna min look så går nog de flesta boxers från de flesta affärer bra, så länge de är svarta.
* Frisyren är faktiskt en egen kreation som jag kallar "långt hår som är duschat, men bara slarvigt kammat".
* Accessoarmässigt så är tandborsten viktigast här. Den är köpt på Lidl, i ett trepack för 29:90 kr, för kom ihåg, flickor och pojkar, det måste inte vara dyrt för att vara snyggt! Jag valde blått för att djärvt krocka med det brandgula i kalsongerna och utmana alla matchningsnormer.
* Notera också mina mycket horisontellt placerade ögonbryn. Det kommer att vara en tydlig trend under hösten! Kom ihåg var ni läste det först!
* Som en sista reflektion: kan man bli fråntagen rösträtten för att man är för fabulous?