Nu börjar suget efter ishockeysäsongen

Snart lovar jag de läsare som är intresserade av sport och Djurgården specifikt att göra en genomgång av SHL-truppen som den ser ut just nu. Dock kan det vara bra att avvakta lite till, då några ytterligare värvningar ska till.

Jag har dock självklart förnyat säsongskortet, trots att det var snordyrt med SHL-pris. Vi får hoppas att den nya säsongen bjuder på mycket av den här varan:

http://tv.aftonbladet.se/webbtv/sport/ishockey/article27599.ab

Michael Holmqvists två grymma mål mot Troja var några av förra säsongens höjdpunkter för mig, om man bortser från den vansinniga avslutningen och avancemanget förstås. Sådana här ögonblick är sådant som kan lysa upp en dyster kväll i början av december.

Nu är inläggen sorterade! :)

Till den lilla lojala grupp som läser den här bloggen kan jag nu meddela att jag har sorterat alla mina inlägg i olika kategorier, så nu kan ni läsa era favoritinlägg och slipper ni alla inlägg om ishockey, feminsitisk ilska, museibesök eller vad ni nu är ointresserade av. ;)
 
(Det här inlägget hamnar dock, ironiskt nog, bara under kategorin "Allmänt".) ;)

Äntligen tillbaka!

När jag får frågor om modebloggandet nuförtiden är mitt standardsvar "inga kommentarer", följt av att jag försöker kasta något på reportern ifråga. Här kommer trots det en dödsryckning.
 
 
Den här looken skulle jag vilja döpa till "sommarfräsch".
 
*Halvt otvättat hår. Vem orkar när man är ledig och bara ska spela brädspel med Gustaf?
*Orakade kinder. Se ovanstående motivering.
*Flackande blick. Uppenbarligen tär denna life metal-årstid så mycket på mig att jag har glömt bort hur man riktar ögonen mot spegeln.
*Suidakra-tröja. Mannen på bröstkorgen (och på omslaget till skivan "Book of Dowth") känns som en modeikon för the White Walkers i Game of Thrones med sina släta hjässa och sina tindrande ögon.
*Urblekta träningsoverallsbyxor. Så många bokstäver i "Westlund" har fallit bort att jag numera skulle heta "Wund" om jag försökte mig på att spela bordtennis igen.
*Flerfärgade strumpor. Notera att de är lite svarta vid tårna för att jag har gått runt med dem i svarta skor.
 
När såväl Stureplansfolket som hipstrarna börjar skaffa sig "Wund"-byxor och lyssna på Suidakras nya släpp så vet ni var ni såg det först. Man skulle nog faktiskt kunna kalla mig den svenska modevärldens grå eminens. Alla vet attt jag verkar i bakgrunden och drar i trådarna men jag föredrar att inte synas.
 
Visa fler inlägg