Syndaren har vaknat sent igen

Jag har inget försvar, utom att jag har sökt jobb, jobbat och gjort en massa andra saker istället för att modeblogga, men hur jag har kunnat prioritera så kan jag inte förklara. Det har brustit i mina rutiner och jag ska se över min värdegrund.
 
Här kommer en numer lite halvgammal look  vars förevigande jag har sparat för detta syfte.
 
 
Den som inte tycker att jag ser helt råmetal ut har helt rätt. Jag menar, pikettröja? Vad fan är det frågan om? Som tur är kompenserar jag detta med ett par Pink Metal-mjukisbyxor av tjejstorlek som slutar strax nedanför knäna. Denna klassiska look har många av extremmetallens främsta burit. Pelle "Dead" Ohlin bar sådana vid sitt självmord och Abbath i Immortal har visst en hel "walking closet" med rosa mjukisar och sparkdräkter. I ögonen ser vi ett perfekt deprimerat ansiktsuttryck. Något har försvunnit ur mina ögon, kanske det som gjorde mig till människa och inte ens de rosa byxorna kan rädda mig. Vad det berodde på minns jag inte, men det var säkert något jobbigt som att mina strumpor var av fel sorts svart för att matcha resten av min garderob.
 
Dock tycker jag nog att den gamle rockräven på tavlan där bakom mig stirrar lite skeptiskt på hur byxorna sitter i grenen, eller vad säger ni?

Den som betvivlade det jag en gång sa om att Sabaton spelar överallt...

...bör titta här:

 
Om man spelar på platser som heter Nösnäsvallen och Östervång, då börjar det gränsa till stalkande av de stackars svenskarna. Inte ens i lappsjukedoftande orter som Stenungsund och Ronneby får man vara ifred för de här metalliska marodörerna. Den som tycker att jag är elak mot småorter har delvis rätt. Jag är lite rädd för alla städer mindre än Uppsala och råkar hela tiden kalla småstäder för "landet". Jag får ångestfantasier om att bli fast där och behöva förklara för urinvånarna att det finns något som heter Seven Eleven som är Stockholms svar på Statoil, utan bensin. ;)

Sådant som provocerar mig

 
Sådant här gör mig förbannad! Det här är alltså en humoristisk bok med bilder på pappor och barn som de har valt att kalla "Porr för nyblivna mammor". Vad är så farligt med det här då? Jo, det ska jag minsann tala om. Detta "skämt" bär på ett antal otrevliga implikationer. Först och främst underbygger den en gammal kliché, nämligen att kvinnor inte egentligen är intresserade av sex utan att det de skulle vilja titta på istället för porr är relaterat till familjeliv (eller städning som ni kanske ser i det andra exemplet, "porr för kvinnor" nere till vänster). Dessutom blir den logiska fortsättningen att män inte är särskilt intresserade av familjeliv. Män som grupp kopplas till porr i kontrast till städning eller tid med sina barn.

Humor kring manligt och kvinnligt ... visst är det fräscht och progressivt?
Visa fler inlägg